Oglej si:
Ponudba

V naši optiki Vam ponujamo celostno oskrbo vašega vida. Ta se začne z specialističnim OKULISTIČNIM PREGLEDOM, ki ga lahko opravite tudi pri nas. Naročite se lahko po telefonu ali osebno. Cena pregleda za stranke optike je 30€, za ostale pa 60€. Sprejemamo vse recepte oziroma naročilnice. Smo pogodbeni partner ZZZS zato zagotavljamo tudi očala brez doplačila.

Nudimo široko ponudbo korekcijskih okvirjev in sončnih očal. Od najnovejših modelov iz kolekcij priznanih blagovnih znamk, kakor tudi okvirjev iz naše ponudbe, kateri združujejo najvišje razmerje med ceno in kvaliteto. Vedno je na voljo ponudba starejših modelov na oddelku outlet od 20 eurov dalje. Vse to nam omogoča, da Vam pri prodaji STROKOVNO SVETUJEMO v skaldu z vašimi željami, oziroma Vam pokažemo še ostale možnosti, ki jih imate pri izbiri glede na stil, uporabnost ipd.

Sodelujemo z vsemi najkvalitetnejšimi proizvajalci korekcijski stekel in poznamo njihove prodajne asortimaje. Glede na izbran okvir Vam pomagamo do KONČNEGA IZDELKA, ki je vrhunsko izdelan, estetsko lep, udoben, uporaben in cenovno po vaših željah. Vsa očala izdelujemo sami na najsodobnejših strojih. Enostavne dioptrije vam izdelamo takoj. Zahtevnejša očala kot so npr. progresivna pa dodatno izmerimo na laserskem merilcu, ki pomeni garancijo za tehnično brezhibno izdelana očala.


Za uporabnike kontaktnih leč imamo na zalogi leče in tekočine vseh najboljših svetovnih proizvajalcev. Za začetnike smo Vam na oddelku KONTAKTOLOGIJE na razpolago za BREZPLAČNO UVAJANJE. Po zaključenem uvajanju vam prve probne leče podarimo, da se prepričate ali so za vas uporabne.

Zavedamo se pomembnosti vaših očal v vsakdanjem življenju, zato Vam jih hitro in z veseljem SERVISIRAMO: očistimo, poravnamo, zamenjamo rezervne dele in popravimo. Zlomljena očala iz kovine ali titana zavarimo.
 

Novice